{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Landuc B - Duggi 2001

50.746 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Holstener Landuc B - Duggi

Fødselsår:
2001
Højde:
163-164 cm.

Rigtig god højde, da jeg selv kun er 162 cm.
Temperament
Han er helt sin egen!

Han er en meget varm og hidsig hest, med et temperament der siger spar 2.

Derudover er han jo teenager, så han provokere tit, og kan det lykkes ham, så starter han altid et skænderi.

Når dét er sagt, skal den gode side også frem af ham. Han er ikke en hest man kommandere med, eller bestemmer over. Han er en hest man går på kompromi med.
Gangarter
Skridt - God energi, taktfaste skridt og han træder fint over.

Trav - Kanon trav! Man svæver når man traver ham. Store knæløft, dejlig rummelig gang, og derudover 'smider' han sine forben fremad, men på en kontrolleret måde. Bagbenene kan være bedre, men det øver vi.

Galop - Skøn op-ad-bakke-galop! Virkelig at han galopere på bagparten. Skøn hest at sidde på i galoppen. Man kan virkelig mærke bagbenene komme ind under ham, og at han løfter sig. God energi, og igen meget rummelig og taktfast.
Stævner
Vi er ved at have startet mange stævner nu, så det kniber med hukommelsen, men jeg kan remse de fleste op. Derudover vil jeg lige huske at sige at vi ikke er kommet hjem fra ét eneste stævne uden mindst én roset med hjem!


* HDR D. 17-18 maj 2008: 1 Clear-Round roset i LD og 1.plads i LC. [Hans første stævne nogensinde!] - [1. afd. af klub-og kommunemesterskabet]

* KBK [Ukendt dato] 2008 : 1. plads LD og 1.plads LC.

* HDR D. 17+18 August 2008: LC - 2.plads. LB - 1.plads. LC - ClearRoundroset, LB - ClearRoundroset. [2. afd. af klub-og kommunemesterskabet]


* HDR D. 1+2 November 2008: KLUB-OG KOMMUNEMESTRE! [3. afd. af klub.og kommunemesterskabet]

* FREDERICIA RIDEKLUB D. 2+3 Januar 2009 : LC - 1 plads ud af 72 startende + Clear-Roundroset dagen efter. LB - 2 plads ud af 75 startende+ Clear-Roundroset dagen efter, deriblandt var der professionelle ryttere, beriddere og voksne med.

* KBK D. 27 Juni 2009 : LB - 1.plads. første LA - 1.plads.

* SIR [Jysk Rideuge] D. 16.19 Juli 2009 : ULB - ClearRoundroset. ULA: 8 fejl. LB - 2 plads. LA - 9. plads ud af 72. LB - 4 fejl. ULA - ClearRoundroset. ULB - 4 fejl. LA [Kvalifikation til cup] - 4 fejl, men blev kvalificeret. LB - 4 fejl, dum bom! LA finale - 15 fejl, 3 for overskridelse af tid.
[Både Duggi og jeg var meget trætte og det var vores første 4 dags stævne, så det tog hårdt på os, hvilket man også kan se på vores resultater!] - Men jeg vil nu alligevel lige fortælle at det lykkes mig, det jeg tog derop for. Nemlig at blive kvalificeret til Sydjysk Mesterskab! Derudover sprang vi stor vandgrav for første gang uden problemer, vi sprang 3-kombination som vi normalt har meget bøvl med, på 120-125 cm. og vi fik 4 ud af 8 rosetter med hjem! Så jeg er godt tilfreds. Det er nu gjort til en fast tradition at vi skal til Jysk Rideuge, Morsø og måske Sydjysk mesterskab hvert år! :) Så der er nogen mål at træne til.

* 8+9 August - Klubstævne med klubmesterskab + 1. afd af kommunemesterskabet.

Lørdag:
LB - 1. plads.
Klubmesterskabsklassen - 1. plads.

Søndag:
Klubmesterskabsklassen - 1 plads.
Klubmesterskabet samlet - 1. plads.
*KLUBMESTER 2009!* - Klubmester 2 år i træk! ;D Så stolt!

25 Oktober, 2009, Skovly Sportsrideklub:

LB - LA (LB Hovedspringning, og LA omspringning: 1. plads + KOMMUNEMESTRE 2009 !! :D
Stamtavle
Da hans hestepas er blevet væk, kan jeg desværre ikke nævne andet end hans far og mor! Så snart jeg får et nyt kommer der en fuld stamtavle!

Mor - Diamant I
Far - Landucci
Køn
Han er en Vallak.
Bemærkninger
Landuc B har jeg haft i knap 2 år nu, og har selv lært ham alt hvad han kan! Han var rå da jeg købte ham, og var blevet erklæret uridelig af 3 professionelle ryttere [Som vi iøvrigt har tæsket mange gange til stævner!] . Han har været meget meget strid, og der har da også været et par forstuvede håndlede og arme og sådan lidt, og et par ture hvor han stejlede bagover eller bukkede mig af indtil han selv snublede, men jeg havde forståelse for ham og hans fortid og accepterede ham som han var pt. Og på de knap 2 år er vi gået fra ustyrlig og vild hest på LD-niveau i spring til en dejlig kærlig hest, der virkelig er nem at have med at gøre med lidt tålmodighed som går LA på distriktsplan, snart MB og som lige har ført mig til Sydjysk mesterskab! :D
Kommentér på:
Holstener Landuc B - Duggi
Annonce